D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz Bağlantı Yolu’nda seyreden 16 AAY 442 plakalı demir çelik yüklü tır ile fındık işçilerini taşıyan “pat pat” diye tabir edilen tarım aracı Ayazlı Akevler mevkisinde çarpıştı.

YER: DÜZCE! TIR İLE TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN ARAÇ ÇARPIŞTI
Çarpışmanın etkisiyle tarım aracını altına alan tır yakındaki bir evin bahçesine yuvarlandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

ACI BİLANÇO: 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 8 YARALI
Görevlilerin yaptığı kontrollerde 3 kadın işçi ile tarla sahibinin kaza mahallinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazada yaralanan 8 kişi ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU
Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Patpat sürücüsü Hasan Cumhur, Perçin Dayan, Lütfü Demir, Masum Demir hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavisi Düzce’deki hastanelerde devam ediyor.
DÜZCE VALİLİĞİNDEN KAZAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
Konuyla ilgili olarak Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz Akçakoca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tır aracının patpat olarak tabir edilen tarım aracına çarpması sonucu 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 9 vatandaşımız yaralanmıştır. İhbarın alınmasının ardından emniyet, sağlık ve ilgili ekiplerimiz ivedi şekilde olay yerine intikal etmiş; yaralı vatandaşlarımıza ilk müdahaleler yapılarak sağlık kuruluşlarına sevkleri sağlanmıştır. Kazayla ilgili adli ve idari inceleme başlatılmış olup, süreç ilgili kurumlarımız tarafından titizlikle takip edilmektedir.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz” denildi.
Ahmet Davutoğlu şüpheli sıfatıyla ifade verdi, Ahbap Derneği’ne 5. dalga operasyonu yapıldı, ünlü oyuncu Serhat Kılıç için anma töreni düzenlendi… İşte günün özeti!

Yorumlar kapalı.