Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Gençlerbirliği’nin 18 yaşındaki futbolcusu Baran Yıldız, Premier Lig yolcusu

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Gençlerbirliği’nin 18 yaşındaki futbolcusu Baran Yıldız, Premier Lig yolcusu Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Ali Ekber Düzgün, Baran Yıldız için Newcastle United Kulübü ile yapılan görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“Baran’ın transferinde iş resmi imzaya kaldı. Henüz resmen sonuçlanmadı. Ama herhangi bir sürpriz olmadığı sürece genç futbolcumuz İngiltere yolcusu.” ifadelerini kullanan Düzgün, şöyle devam etti:

“Altyapı düzeyinden bir Premier Lig takımı kadrosuna transfer olması futbolcumuz için büyük başarı. Umarım yeni takımında kadro şansı bulur. Çünkü o kadroya girdiği sürece Gençlerbirliği’nin de bu transferden elde edeceği kazanç artacak. Bir sonraki satışından da kulübümüzün bir payı var. Umut ediyorum ki Baran da Arda Güler örneğinde olduğu gibi kariyerinde ilerlerken onu yetiştiren kulübe yeni kazançlar sağlar.”

“BEŞTEPE’DEN DAHA ÇOK YILDIZ ÇIKAR”

Ancak bu transferlerden dersler çıkarmaları gerektiğini dile getiren Düzgün, şunları kaydetti:

“Hem Arda Güler hem de Baran Yıldız örnekleri üzerinden altyapıya yaklaşımımızı yeniden değerlendirmeliyiz. Artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki bir futbolcunun bu düzeyleri görmesi için bırakın A takımı bazen U19’da oynamasına bile gerek kalmıyor. İyi bir scout sistemine veya menajerlik networküne sahip Avrupa kulüpleri, ekonomik güçlerini kullanarak düzeni kendi avantajlarına yeniden inşa ediyor. Baran Yıldız’ın Newcastle’a gitmesi şunu gösteriyor; İngiltere’nin bir gözü de burada, Beştepe’de. Ankara’daki gençlerimizin bunu duyması önemli. Beştepe’den daha çok Baranlar, daha çok yıldızlar çıkar.”

ARDA GÜLER REAL MADRİD’E, MERT ÇETİN ROMA’YA GİTMİŞTİ

2 Ocak 2007 doğumlu Baran Yıldız, bu sezon başkent ekibinin 17 ve 19 yaş altı takımlarında toplam 15 maça çıktı. İngiltere yolcusu Baran, A takımla bazı antrenmanlarda da yer aldı.

Kırmızı-siyahlı ekibin altyapısında yetişen futbolculardan Arda Güler, önce Fenerbahçe’ye sonra İspanya’nın Real Madrid ekibine, Yıldırım Mert Çetin de İtalya’nın Roma takımına olmuştu.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Gençlerbirliği’nin 18 yaşındaki futbolcusu Baran Yıldız, Premier Lig yolcusu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Gençlerbirliği’nin 18 yaşındaki futbolcusu Baran Yıldız, Premier Lig yolcusu

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir