Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. İstanbul'da ortak denetimle 6 bin GBT yapıldı 498 bin TL ceza kesildi

İstanbul'da ortak denetimle 6 bin GBT yapıldı 498 bin TL ceza kesildi

İstanbul'da emniyet ekipleri, Bahçelievler ve Bağcılar'da kapsamlı denetim yaparak 6 bin 811 kişiyi sorguladı ve 498 bin TL ceza kesildi.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
AI Özet, En son tv’ın yapay zekâ desteğiyle oluşturuldu.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bahçelievler ve Bağcılar'da gerçekleştirilen kapsamlı bir denetimle güvenliği sağlamayı hedefliyor. İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın katılımıyla yapılan denetimler, akşam saat 19.30'dan itibaren başladı ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Denetimlerde, 6 bin 811 kişiye Genel…
İstanbul'da denetim; 6 bin GBT, 498 bin TL ceza

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele, Önleyici Hizmetler, Narkotik Suçlarla Mücadele, Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bahçelievler ve Bağcılar’da ortak çalışması ile denetim gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın da katıldığı denetimler saat 19.30’dan başlayarak, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

6 BİN GBT, 498 BİN TL CEZA

Denetimlerde 6 bin 811 kişiye Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılırken, 1593 araç, 542 motosiklet aranarak belgeleri kontrol edildi.

Yapılan sorgulamalarda, aranma kaydı bulunan 14 kişi yakalanırken, üst aramalarında uyuşturucu madde ele geçirildi, 4 araç ile 19 motosiklet trafikten men edildi.

Ayrıca, Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince belgeleri eksik olan araç sürücülerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından toplam 498 bin 288 TL ceza yazıldı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ YILDIZ: İSTANBUL’UN HUZURU, TÜRKİYE’NİN HUZURUDUR

Denetimlere katılan İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız şöyle dedi:

“İstanbul’un huzuru Türkiye’nin huzurudur anlayışıyla başlattığımız kararlılık nöbeti olan uygulamalarımız 39 ilçemizde aralıksız olarak devam etmektedir. Bugün de asayiş, narkotik, organize birimlerimizde 15 uygulama noktasında 42 ekibimiz ve 300 personelimizle Bağcılar ilçesindeyiz. Vatandaşımızın, İstanbul halkımızın huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat uygulamalarımız devam etmektedir”

İstanbul'da ortak denetimle 6 bin GBT yapıldı 498 bin TL ceza kesildi
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir