1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Lucas Torreira kararını değiştirdi: Galatasaray’da kalacak

Lucas Torreira kararını değiştirdi: Galatasaray’da kalacak

featured
0
Paylaş

Galatasaray‘da dördüncü şampiyonluk kupasına ulaşan Lucas Torreira’nın, sezon sonunda ayrılmak istediği iddiaları sık sık gündeme gelmişti.

Uruguaylı futbolcunun ülkesine dönmeyi planladığı ve ailesine daha yakın olmak için bu kararı aldığı yazılırken Torreira ise geri adım attı.

YENİ SÖZLEŞME İSTİYOR

30 yaşındaki orta saha, 30 Haziran 2028’e kadar sürecek kontratının yenilenmesini istiyor. Yıllık ücretinin 5 milyon Euro seviyesine yükseltilmesini talep eden Torreira, ara dönemdeki ayrılık kararından da vazgeçti.

Yakın çevresine, “Ayrılmak istiyordum, aile olarak kötü bir dönemden geçiyorduk. Ama şimdi hepimiz daha iyiyiz. Galatasaray’da kariyerime devam etmek istiyorum” diyerek zeytin dalı uzattı.

BU SEZON PERFORMANSI

Bu sezon 46 maçta sahaya çıkan Torreira, 4 gol atarken 4 kez de asist yaptı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.