Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Maduro, Trump ile diyaloğa dair konuştu: Bu ülke, Venezuela ile kim görüşmek isterse diyalog kuracak

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Maduro, Trump ile diyaloğa dair konuştu: Bu ülke, Venezuela ile kim görüşmek isterse diyalog kuracak Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2025 07:42

ABD Başkanı Donald Trump ile olası bir görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, “Bu ülke barış içindedir, barış içinde olmaya devam edecek ve ABD’den Venezuela ile kim görüşmek isterse, yüz yüze hiçbir sorun olmadan diyalog kuracak.” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Maduro, Trump’ın kendisiyle ilgili olarak, “Bunun nasıl sonuçlanacağını göreceğiz, onlar konuşmak istiyorlar.” sözlerine değindi.

Maduro, Trump ile diyaloğa hazır olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bu ülke barış içindedir, barış içinde olmaya devam edecek ve ABD’den Venezuela ile kim görüşmek isterse, yüz yüze hiçbir sorun olmadan diyalog kuracak. Konuşmak isteyen herkes bizi burada bulacaktır. Sözünün arkasında duran, dürüst bir halkla karşılaşacaktır. Ancak 50 bin askerle yıkıcı bir planla gelen herkes, tüm şehirde bir savaşla karşı karşıya kalır.”

Maduro, Trump ile diyaloğa dair konuştu: Bu ülke, Venezuela ile kim görüşmek isterse diyalog kuracak
Haberin Devamı

İNGİLİZCE BARIŞ ÇAĞRISI

Trump’a İngilizce “barış” çağrısında bulunan Maduro, “Burada izin verilmeyen tek şey Venezuela’nın Hristiyan halkının bombalanması ve katledilmesidir. Buna asla izin verilmez. Diyalog, bunu İngilizce söyledim ve her zaman tekrarlıyorum. İngilizce nasıl denir? ‘Yes to peace; no to war. Never, never war’ savaşa hayır, diyalog, diyalog.”

Maduro, ABD’nin Venezuela’ya askeri müdahalede bulunması halinde Trump’ın siyasi kariyerinin sona ereceğini vurgulayarak, “Bu, onun liderliğinin ve isminin siyasi olarak sonu olur. Onu kışkırtıyorlar, kışkırtıyorlar ve provoke ediyorlar.” diye konuştu.

ABD‘nin ülkesini hedef alan muhtemel bir askeri müdahalesini göz ardı etmediklerini dile getiren Maduro, askeri birliklerin her türlü senaryoya karşı hazırlıklı olduğunu sözlerine ekledi.

Maduro, Trump ile diyaloğa dair konuştu: Bu ülke, Venezuela ile kim görüşmek isterse diyalog kuracak

‘TRİNİDAD VE TOBAGO’YU İPOTEK ETTİ’

Bu arada Karayip ülkesi Trinidad ve Tobago’nun Başbakanı Kamla Persad-Bissessar’a da tepki gösteren Maduro, “Venezuela’yı tehdit etmek için Trinidad ve Tobago’nun denizlerini ve topraklarını, Venezuela’ya en yakın noktada 15 kilometre mesafede bulunan bir askeri gücü konuşlandırmak üzere ipotek etti ve Trinidad ile Tobago halkı buna tamamen karşı.” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Venezuela konusunda yeni bir gelişme olup olmadığı sorusuna “Hayır, yok” diyen Trump, “Maduro ile bazı görüşmeler yapıyor olabiliriz ve bunun nasıl sonuçlanacağını göreceğiz, onlar konuşmak istiyorlar.” ifadelerini kullanmıştı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Maduro, Trump ile diyaloğa dair konuştu: Bu ülke, Venezuela ile kim görüşmek isterse diyalog kuracak
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

DÜNYA Maduro, Trump ile diyaloğa dair konuştu: Bu ülke, Venezuela ile kim görüşmek isterse diyalog kuracak

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir