1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Muhtarlar Masada: 2026 İçin Kritik Toplantı

Muhtarlar Masada: 2026 İçin Kritik Toplantı

featured
0
Paylaş

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçeye bağlı mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde ve doğrudan değerlendirmek amacıyla muhtarlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, mahallelerin mevcut durumu, öncelikli ihtiyaçları ve çözüm bekleyen sorunlar masaya yatırıldı.

Talepler ve Sorunlar Dinlendi

Toplantıda muhtarlar, mahallelerine ilişkin belediyeden ve diğer kurumlarla ilgili beklenti ve taleplerini dile getirdi. Altyapıdan üstyapıya, ulaşım sorunlarından sosyal ihtiyaçlara kadar birçok konu karşılıklı istişare ile ele alındı. Başkan Kaya, iletilen her talebin not alındığını ve ilgili kurumlarla koordinasyon içinde değerlendirileceğini ifade etti.

2026 Programları Paylaşıldı

Belediye Başkanı Yener Kaya, toplantıda Kabadüz Belediyesi’nin 2026 yılına yönelik plan ve programlarını da muhtarlarla paylaştı. Önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi veren Kaya, mahallelerin ihtiyaçlarına göre şekillenen bir çalışma anlayışı benimsediklerini vurguladı.

19 Muhtara Teşekkür

Toplantının sonunda Başkan Kaya, katılım sağlayan 19 mahalle muhtarına teşekkür ederek, ortak akıl ve istişare kültürünün Kabadüz’ün gelişiminde önemli bir rol oynadığını belirtti. Belediyenin, muhtarlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceği mesajı verildi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.