• İmsak 06:45
  • Güneş 08:17
  • Öğle 13:06
  • İkindi 15:24
  • Akşam 17:45
  • Yatsı 19:11
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Ordulu Fenomen 45 Gündür Yollarda: Hedef Moğolistan!

Ordulu Fenomen 45 Gündür Yollarda: Hedef Moğolistan!

featured
0
Paylaş

Ordu’nun yetiştirdiği sosyal medya fenomenlerinden “Yırtık Pantolon” lakaplı Oğuzhan Tıraş, sıra dışı yolculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Tıraş, Türkiye’den Moğolistan’a yürüyerek ulaşma hedefiyle çıktığı yolculukta 45 günü geride bıraktı.

Sırt çantası ve sınırlı ekipmanıyla yollara düşen Ordulu fenomen, geçtiği güzergâhları, yaşadığı zorlukları ve yolculuk anlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Her gün kilometrelerce yol kat eden Tıraş, karşılaştığı doğa şartları ve fiziksel zorluklara rağmen hedefinden vazgeçmiyor.

Yürüyerek Moğolistan’a ulaşmayı amaçlayan bu uzun soluklu yolculuk, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Binlerce kişi tarafından takip edilen Oğuzhan Tıraş, azmi ve kararlılığıyla özellikle gençlere ilham oluyor.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.