Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. RAMAZAN BOYUNCA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERİLECEK

RAMAZAN BOYUNCA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERİLECEK

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, Düzce Valiliği, İl Müftülüğü, DÜ Rektörlüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi, DÜ İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii ve Kültür Merkezi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Yıltaş Vakfı arasında “Ramazan Ayı İftar Organizasyonu İş Birliği Protokolü” imzalandı.

111111111111111111-1

Protokol kapsamında, ramazanda hafta içi 5 gün Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camisi altında ihtiyaç sahiplerine yönelik iftar organizasyonu düzenlenecek.

<!–

Gözden kaçırmayın

–> “ÇALMADIĞIM KAPI KALMADI, KİMSEYE SESİMİ DUYURAMADIM” “ÇALMADIĞIM KAPI KALMADI, KİMSEYE SESİMİ DUYURAMADIM”

Kurumların işbirliği ve koordinasyonuyla hayata geçirilen organizasyonla ramazanın rahmet ve bereket iklimi içerisinde birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Protokolün hayırlı olmasını temenni eden Vali Selçuk Aslan, DÜ Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, İl Müftüsü Osman Aydın ile kurumların yöneticilerinin ramazan ayını tebrik etti.

RAMAZAN BOYUNCA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERİLECEK
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir