1. Haberler
  2. Foto galeri
  3. Santorini’de son durum: Heyelan riski arttı, 6’dan büyük deprem beklentisi

Santorini’de son durum: Heyelan riski arttı, 6’dan büyük deprem beklentisi

featured
0
Paylaş

Santorini, Amorgos ve Anafi açıklarında çok sayıda deprem kaydedilmeye devam ediyor.

Atina Ulusal Gözlemevi Jeodinamik Enstitüsü’ne göre bir saat içinde 4’ün üzerinde yedi sallantı kaydedildi. En güçlü ikisi 4.7 ve 4.8 olarak belirlendi.

Amorgos ve Santorini arasında çok sayıda fay bulunduğundan, bunlar birbiri ardına harekete geçiyor. Ancak Yunanistanlı uzmanlara göre 1956’daki büyük depreme yol açan Amorgos fayı henüz harekete geçmedi.

Dört sualtı sismografı ise Kolumbo yanardağını izliyor. Ancak şu ana kadar tüm göstergeler “uyanma” tehlikesi olmadığı yönünde.

Bilim insanları bu eşi benzeri görülmemiş sismik hareketliliği yakından izlerken, Atina hükümeti de alarmda bekliyor.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.