Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Son dakika… Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu’na yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Son dakika… Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu’na yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2026 11:41

Uyuşturucu soruşturması kapsamında oyuncu Oktay Kaynarca, Emel Müftüoğlu, Neda Şahin, Ali Sert, Rabia Karataş, Selen Çetinkaya gözaltına alındı. Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen isimler Adli Tıp Kurumu’nda saç, kan ve idrar örneği verdi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Müftüoğlu ve Kaynarca hakkında ‘yurtdışına çıkış yasağı’ şeklinde adli kontrol kararı uygulandı.

Haberin Devamı

Ünlülere yönelik ‘Uyuşturucu’ soruşturması kapsamında, ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak’, ‘uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak’, ‘bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek’, ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak’ suçlarından, oyuncu Oktay Kaynarca, sanatçı Emel Müftüoğlu, Neda Şahin, Ali Sert, Rabia Karataş ve Selen Çetinkaya gözaltına alındı. Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen isimler Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Burada kan, saç ve idrar örneği veren isimler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Son dakika... Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğluna yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı
Haberin Devamı

MÜFTÜOĞLU VE KAYNARCA’YA ADLİ KONTROL KARARI

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Emel Müftüoğlu ve Oktay Kaynarca hakkında çıkarıldıkları mahkemece ‘yurtdışına çıkış yasağı’ şeklinde adli kontrol kararı uygulandı. Öte yandan şüpheliler hakkında savcılıktan talep edilen ev hapsi istemi Sulh Ceza Hakimliği tarafından reddedildi. 

Son dakika... Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğluna yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı

OKTAY KAYNARCA: ALNIM AÇIK BAŞIM DİK

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’dan ilk açıklama geldi. Soruşturma kapsamında ifade vereceğini söyleyen Oktay Kaynarca, “Alnım açık, başım dik” dedi.

“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYİ DESTEKLİYORUM”

Adli Tıp sonuçlarının tamamlanmasının ardından kamuoyunu bilgilendirileceğini de belirten Kaynarca, “Yıllarca uyuşturucu ile mücadele ettim. Bu kapsamda yürütülen her türlü yasal operasyonu destekliyorum” ifadelerini kullandı.

SELEN GÖRGÜZEL’İN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan 10 Ocak 2026 Cumartesi günü uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra “fuhuş” ve “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçlarından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Selen Görgüzel’in savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmanın şüphelilerinden Görgüzel’e savcılıktaki ifadesinde, şüpheli Rabia Karaca’yla özel uçakta olan fotoğrafı gösterildi.

Görgüzel, Kıbrıs tatilinden sonra bu uçağa bindiğini, söz konusu tatile kendisini Emel Müftüoğlu’nun gönderdiğini belirtti.

Kıbrıs tatilinde Emel Müftüoğlu’nun kumar oynamak için İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü soruşturmasının firari sanığı Murat Gülibrahimoğlu’ndan casino çipi aldığını ifade eden Görgüzel, Gülibrahimoğlu ile Müftüoğlu’nun yüksek miktarlarda kumar oynadıklarını öne sürdü.

Şüpheli Görgüzel, “Tatilimizde ismini şu an hatırlayamadığım bazı kişiler de vardı. Bu tatilimden hatırladığım bir olaysa Gülibrahimoğlu ve yanındaki kızlar özel bir odaya geçerek kumar oynamaya devam ettiler. Tatilde kimseyi fuhuşa teşvik etmedim. Emel Müftüoğlu benim üzerimden para kazanmış olabilir ancak bu kişiden para almadım. Dönüşte bindiğim uçağın Ekrem İmamoğlu’nun kullanmış olduğu özel jet olduğunu çok sonradan öğrendim. Zaten bu uçağın İmamoğlu’nun özel jeti olduğunu bilseydim kullanmazdım.” dedi.

Haberin Devamı

Uçaktaki kapalı odaya girmediğini, döküm sahası, para ve uyuşturucuyla ilgili sohbetlerinin üzerinden çok zaman geçtiği için hatırlamadığını ileri süren Görgüzel, “Bu uçakta kesinlikle uyuşturucu kullanmadım.” ifadesini kullandı.

Görgüzel ayrıca, uçakta genç kızların arka odaya sıklıkla gittiğini görünce, “Yazık değil mi, kendinizi kullandırıyorsunuz.” şeklinde kendilerini uyardığını, buradaki kadınların uçağa kim tarafından gönderildiği hakkında bilgisinin olmadığını savundu. 

SORUŞTURMA

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçları Soruşturma Bürosunca başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheli sağlık kontrollerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gönderilmişti.

Savcılık, Ayşe Tarım, Ayşe Sağlam, Burak Fahri Yön ile Ceren Alper’i, tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etmişti.

Şüpheliler Nilüfer Batur Tokgöz ve Selen Görgüzel hakkında ise adli kontrol talep edilmişti.

Sulh ceza hakimliğince Tarım, Sağlam ve Alper’in tutuklanmasına karar verilirken Yön, Tokgöz ve Görgüzel hakkında ise adli kontrol tedbirine hükmedilmişti.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Son dakika… Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu’na yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Son dakika… Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu’na yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir