Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

SON YILLARIN EN YOĞUN KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
SON YILLARIN EN YOĞUN KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Aralık ayının yaklaşmasına rağmen sıcak havaların devam etmesi endişe yaratırken, Düzcelilerin beklediği haber İklim Bilimci Dr. Okan Bozyurt’tan geldi. Bozyurt, ‘Zayıf La Nina’ etkisi ile Düzce’de yoğun bir kar yağışının görüleceğini belirtti.

<!–

Gözden kaçırmayın

–>

GECE NEFES ALMAK ZORLAŞIYOR
GECE NEFES ALMAK ZORLAŞIYOR

İçeriği Görüntüle

20 Aralık tarihine dikkat çeken Bozyurt, Türkiye’ye kuzeyden giriş yapacak karlı yağış dalgalarının 20 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında yoğunlaşmasını beklediklerini aktararak, Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri için unutulmayacak bir kış mevsiminin kapıda olduğunu söyledi.

Düzce’de kar yağışına yönelik hazırlıklar tamamlandı

Öte yandan başta Düzce İl Özel İdaresi olmak üzere, Düzce Belediyesi ve Karayolları ekipleri, kış hazırlıklarını tamamladı. 3 kurumda yoğun kar yağışına karşı, sahada yüzlerce ekip ve iş makineleri ile karla mücadele çalışmalarını yürütecek.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

SON YILLARIN EN YOĞUN KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL SON YILLARIN EN YOĞUN KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir